30 april 2016
09:30

IF Brommapojkarna 3

Referat: Kallhälls FF 1 - IF Brommapojkarna 3

Bolindervallen bjöd på strålande sol när vi skulle möta Kallhälls FF. Samma Kallhäll som vi förlorade med 2-0 emot i Attundacupen.
Killarna var på rätt humör och hade lyssnat på våra instruktioner. Vi börjar direkt vårda bollen och redan i första minuten kommer Fille fri men skottet går utanför. De är fysiskt starka men vi fortsätter att försöka rulla bollen till varandra. I 10:e minuten får Viktor skottläge men skottet går mitt på målvakten. Två minuter senare så är vi lite för passiva när de kommer anfallande på deras vänsterkant och en av deras killar kan sätta dit 0-1. Onödigt att han ska få ta det skottet ostört. Vi fortsätter dock jobba hårt. I 14:e minuten har Adam ett skott över och i 17:e har Ture ett skott i burgaveln. I nästa sista minuten tar Fille ett skott från förlängd mållinje som målvakten räddar. Med bara sekunder kvar av första halvlek så stressar Fille deras backar och får tag i bollen. Han rusar ensam mot mål och sätter vårdat dit 1-1 (nästan i krysset).
I andra öppnar vi upp lika bra som i första. Vi får tidigt en hörna som går till Adam och vidare till Jonathan (som fyller 9år idag) mitt framför mål men målvakten räddar. Två minuter senare så spelar Adam in till Malle men bollen studsar på hans knä och går utanför. I 6:e minuten gör Malle ett hemjobb som leder till att Lukas kan bryta deras anfall och spela upp till Ture. Han spelar direkt vidare till Viktor som avancerar in från vänsterkanten och sätter dit 2-1. Mycket snyggt!
I 9:e minuten har Alvin ett skott mitt på målvakten och Kallhäll kontrar och får till ett farligt skott som Gurra räddar till hörna. Minuten senare räddar Gurra igen och Joel hinner in bakom honom och slår bollen till hörna. På hörnan kommer Kallhäll upp väldigt fint men nicken går över. Nu är det mycket Kalhäll. I 15:e minuten får de en dubbelhörna men ingen resulterar i mål. Strax därefter har de ett farligt skott precis utanför. Tack vare lite fint passningsspel så lyfter vi upp spelet igen och Alvin spelar fram Malle men skottet går utanför. I nästa sista minuten spelar Alvin fram Fille men skottet räddas av deras målvakt.
En mycket väl genomförd match resulterar i en seger med 2-1. Vi är mycket nöjda och stolta över hur killarna spelade idag.